Corona-gasten #2Janine.
Janine werd genoemd door Geert & Hilma. Janine werkt ook achter de bar. Maar voordat het hele Corona-verhaal begon was ze ook al aan het werk in een zorginstelling. Inmiddels wordt ze daar nu full-time ingezet. Het is nodig.
Dat is heftig.
Ik vond ‘t heftig om haar zo te zien, in ‘uniform’. Ik vind ‘t knap dat ze ‘t doet. We hebben hett over van alles gehad, koetjes en kalfjes, corona en dood.
Janine is trouwens fan van Bob Dylan. Ze noemt ‘m vaak ‘Dyllie’, en wilde ook zo op de foto. Janine is stoer, dus Janine mag dat. .

(Begin mei 2020 ben ik begonnen met een projectje. Ik sta nog altijd achter de bar in ‘t Kroegje. Een klein bruin cafeetje in Kampen. Ik vroeg me af hoe het met iedereen zou zijn. Met al die mensen die lief en leed delen aan de bar, maar daarbuiten elkaar vaker niet dan wel spreken. Ik spreek ze ook nauwelijks meer. Dus ben ik ze op gaan zoeken! Iedere geportretteerde mag zeggen naar wie zij benieuwd zijn, en dan ga ik daarheen. En zo kunnen we toch even zien hoe ‘t nou is met iedereen)

G-JSBS23SS5D